Fii în schimb strategic cu alimente și suplimente și vei obține rezultate mari din antrenament.

Fii în schimb strategic cu alimente și suplimente și vei obține rezultate mari din antrenament.

com

3 CEL MAI BUN PROFUND, BOLD BLEND Dă-mi! Coffee Leftist Espresso Blend Prăjit de culoare închisă pentru espresso, give coffeeaua cu ciocolată și nuci es suficientă. 11 USD (16 oz), gimmecoffee.com 

 

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Alimentația sportivă este ușoară, dacă ești a personaj de desene animate. Luați-l pe Popeye: marinarul cu voce de pietriș ar coborî sau cutie de spanac, iar următorul lucru a știut că împărtășesc sau bilă de bowling în stratosferă. Încercați asta acasă și singurul lucru pe care îl face să ridicule acest spanacul.

‘Niciun alimentant specific nu te va face mai rapid sau mai puternic mâine’, spune Lonnie Lowery, R.D., Ph.D., om de știință în domeniul exercițiilor fizice și nutriționale la Universitatea de Stat Winona, în Minnesota.

În schimb, oricare ar fi obiectivul tău – împachetarea cu mușchi, mersul la distanță sau loserea intestinului – trebuie să te gândești pe termeni lung. ‘Nutriția sportivă are the base mulți factori care adună în timp. ” Cu alte cuvinte, gândiți-vă la marathon, now la sprint.

Așadar, chiar dacă nu există nimic care să facă un sportiv instant (sau să înlocuiți ultimul set de repetiții), feed him și băuturile potrivite vă pot ajuta să lucrați mai mult, să vă antrenați mai bine să le mai ară mai bine să le puteți arăta mult . Or alimentație bună sprijină antrenamentele bune, iar antrenamentele bune profită the maximum of o alimentație bună.

I have finished the most recent researchări pentru a vă ajută să alimentați corpul pe care îl aveți – și să creați corpul dorit. Until ce aveți nevoie de această suficientă putere pentru a răsuci a capac, a rupe sau pungă și, da, a deschide sau cutie.

Crește-ți rezistența În unele moduri, corpul tău este un pachet mare de combustibil înfășurat în skin; un om de mărime medie stochează suficient de grăsime pentru a-l întreși zile, săptămâni, poate luni. Deci, the ce este atât de greu să faci mișcare mult mai mult decât mai puțin ore la pastile erogan rând? A cuvânt: glicogen.

This glucoza sub formă de stocare și cea mai ușoară sursă de energie a corpului tău. Puteți să lucrați, să dormiți sau să vă plimbați prin mall toată ziua fără să vă înfruntați Vreodată vâlvă glicogenul stocat în mușchi și ficat. Give in moment în care îl ridică, feed the energy this în permanență.

Majoritatea adultilor au suficient glicogen pentru a exercita cel mult 1-3 ore. Dacă vă exersați la intensitate moderată până la mare, levelul glycogenului va scădea mai repede ”, spune Marie Spano, R.D., nutriționist sportiv din Atlanta, care lucrează cu sportivi profesioniști și de facultate.

Corpul tău nu te va lăsa niciodată să-ți folosești tot glicogenul – there is only one unele în rezervă – give vei începe să fie încetinești when it appropriates E. Pentru a te antrena serious, trebuie să fie mai cântărit. 

Load Up and Go Long Cercetările arată că consumul cantității corecte de carbohidrați cu cateva ore înainte de cursă sau session of antrenament de mai multe ore vă poate maximizes the contribution of glycogen, ceea ce vă puteți crea rezistență.

Pentru a completa rezervor, pre-restrained mass with must include 1/2 part of 1 gram of carbohydrate for kilogram of body fat, spune Spano. Pentru a tip of 180 kilograms, make this between 350 și 700 calorii din carbohydrate (sau 2 până la 4 căni de spaghete fierte).

Care capăt al gamei este potrivit pentru dvs.? Depinde de cât timp aveți pentru a digera. Cu cât decalajul este mai lung înainte de joc, cu atât poți mânca mai mult.

Mănâncă bine pentru antrenament scurte Dacă faci exerciții fizice timp de o acum sau mai puțin, acum trebuie să faci cajare dietetică specială. Give the combustible pentru a te susține oricum. Lowery recommends să mâncați or masă simplă with the little 200 calories, 20 grams of protein și 30 grams of carbohydrate, with ora sau două nainte de antrenament. A simple sandviș from pui la grătar vă va preprega.

Băutură pentru rezistență Dehydratarea provocată de exerciții vă încetinește neuronii motori; parcă l-ai face pe Michael Phelps is înoate prin Jell-O. Nu numai că simțiți oboseala mai devreme decât ați face altfel, dar și performanța dvs. scadă.

Să omiteți lichide necesare, or also, să loses a system of freeing ușor of absorbbit pentru nutrienții de care are nevoie corpul tău în timpul sau după exerciții.

Now este ușor să știți cât de mult lichid trebuie să fie în locuiți. Rate of transpiration vary from the o halbă but oră pană la de patru ori mai mare și, desigur, ratele fluctuază în funcții de vreme. Orice ai face, now ai niciun atu, dar ai un indicator. Până can doriți să beți ceva, probably că sunteți pe drumul spre dehydrate.

Există or modalitate of a ști sigur dacă beți sufficient: cântăriți-vă înainte și după or cursă lungă sau or sesiune de antrenament. Aproape toată greutatea pe care o pierzi este apă. Înlocuiți fiecare kilogram pierdut cu 3 uncii de lichid. Un indicator alt al stării pentru a hidrata această urină.

Dacă time urinară thirteen mai mult de 3 ore fără să strige după ajutor, probabil că trebuie să fie suficient, spune Spano. Culoarea contează și ea; urina nu trebuie să fie mai întunecată decât o lager palidă.

VIDEO CONEXE:

(…)(…)

Mergeți rapid pentru arsuri Dacă trebuie să fiți pe linie de start la prima oră dimineața și fereastra dvs. pentru a digera mâncarea this mai mică de o oră, alegeți carbohidrați ușor digerabili, cu conținut ridicat de apă, cum ar fi pâinea (care conține în mod surprinzător 35 la sută apă) și fructe cu fibre fiți preferați, ar cum.

Stai departe de alimental bogate în proteine ​​și grăsimi (nuci, from example), care digeră mai mult decât fac carbohidrații rapide. Similar, it avoids fructele i legumele bogate în fiber (fasole, broccoli, stafide, fructe de pădure), care pot causes gastrointestinal suferință dacăle consummai chiar înainte de exerciții fizice intense.

Caffeine face un antrenament Caffeine face mai mult decât să te țină treaz. Dacă sunteți a sportiv pe distanțe lungi, acesta vă poate spori performanța, vă puteți ajusta să folosiți mai multe grăsimi pentru energie (scutindu-vă astfel de glycogenul prios) și reduce durerea după antrenament.

În mod curios, însă, nu puteți profita de aceste beneficii din cel mai popular sistem de livrare a cofeinei din lume.

„Se oprește atunci când există un compus în cafea care limitează beneficiile cafeinei”, spune Jay Hoffman, Ph.D., professor of sport și fitness la Universitatea din Florida Centrală. From oil, study without cofeină care demonstrează beneficii acesteia au implicat oameni care beau cofeină pudră dizolvată în apă în loc să consume coffee.

Energizing Băuturile sunt or altă sursă de cofeină. To give, of also, ambalează or mulțime de calorii și ai nevoie de un doctorat. în chimie pentru a deciphers the ingredient list.

Vă recomandăm să luați o tabletă de cofeină, în loc să știți ce consumați. Studiile arată beneficii cu 1,4 până la 2.7 miligrame de cofeină pentru kilogramul de grăsime corporală, cu aproximativ 252 mg per vârf de 180 de kilograme (concentration maximă No-Doz cu 200ine 200 mg). Dacă nu sunteți a consumator mare de cafea sau sifon, probabil veți fi conectat cu mai puțin.

Adăugați sare pentru rezistență Există o mulțime de hype un relele de sare, give avoidrea acesteia this a sfat rău pentru orice om care face antrenament cu volum mare și intensitate mare, în special în căldură și umiditate.

Dacă transpirați în mod regulat între 2 și 3% din greutatea corpului – 3 până la 6 kilograme, pentru majoritatea dintre noi – probabil că aveți nevoie de mai mult sodiu. Spano recomandă SaltStick Capsules (saltstick.com), a produs de înlocuire a electrolielor dezvoltate of a fost triatletă profesionistă. Fiecare capsulă are dublu decât sodiul unei băuturi sportive tipice.

Juice Up Your Body Pentru a vă protect mușchii în timpul antrenamentului intens, gândiți-vă la fructele roșii închise.

Un studiu recent la Oregon Health & Universitatea Științifică a arătat că alergătorii care au băut suc de cireșe tarte timp de or săptămână înainte de o provocare de ultra-rezistență au avut mai multă durere după cursă. Cireșele, luptele roșii și rodiile sunt toate disponibile sub formă de sucși sunt încărcate cu anthocyanin, a type of antioxidant care to reduce inflammation of the muscles și a daunelor cauzate de exerciții fizice serioase.

Alimentează cu FlyAlong cu furnizarea de apă și carbohidrați, băuturile sportive înlocuiesc unele dintre mineral dar care for the pierzi principal transpiration abundant.

Trei dintre aceste minerale – potasiu, magneziu și chlorură – sunt numite electroliți dintr-a simple motive: corpul tău are nevoie de ele pentru a transmite semnale electrice din creier către mușchii tăi. Aceste semnale deplasează prin fluidele corpului, care sunt reglate of an alt electrolyte, sodiul.

Dacă va merge sau călărești continuu mai mult de o oră, începe să-ți completezi depozitele de carbohidrați și electroliți în jurul valorii de 30 de minute și, the fiecare 15 minute după aceea, spune Spano. Vrei 30 până la 60 grame de carbohidrat și pentru fiecare oră de efort.

Deci, dacă faceți rezervorul cu 4 uncii de băutură sportivă (lipsa de obicei aproximativ 7 grame de carbohidrat) the interval of 1/4 of an ore, I will adjust the capătul inferior to the accelei game. Opt uncii la fiecare 15 minute și veți fi la vârf.

Hrănește-ți mușchii Imaginează-ți că trăiești într-o casă care this în continuă construcție. Aa this în interiorul corpului tău, unde trei schimburi de muncitori molecularulari is demolished și accumulează țesut muscular toată ziua, în fiecare zi.

După antrenamentul de forță, echipamentul de construcție al corpului tău dorește să lucreze plague program, give are nevoie de material de construcție potrivite.

„Consumați protein cât mai curând posibil după exerciții de forță”, a spus Stuart Phillips, Ph.D., professor of kinesiology, Universitatea McMaster, Ontario. Dacă nu mănânci nimic, muscular creșterea goes serious îngreunată – from fapt, ai whore loses chiar și mușchi. Fii în schimb strategic cu alimente și suplimente și vei obține rezultate mari din antrenament.

Zerul să crească Când vine vorba de creșterea musculară, is evident or sursă de proteine. Proteina din zer offers cel mai mare beneficiu, spune Phillips.

O digerați mai repede decât alte tipuri de proteine, astfel vă puteți iubi mai repede mușchii. Protein din zer are, by asemenea, cea mai mare concentration of aminoacid leucine, oferindu-i mai multă putere de construire a mușchilor decât orice altceva din supermarket. Phillips recomandă 25 de grame de proteine ​​din zer după antrenament. Acum există nimeni, dar acum există alt beneficiu.

Combinați protein with carbohydrate Împreună, realizează mai mult decât peste unul singur. Glucidele pot ajuta proteinele să ajungă la mușchii tăi mai repede, accelerând creterea.

Între timp, asigurați-vă că proteina accelerează acumularea de glicogen. Chiar dacă urmați or dietă conținut scăzut de carbohidrați, ar trebui să luați niște carbohidrați with post-antrenament protein. It uses a protein care supplement with carbohydrate i sau adăugați-l cu fructe întregi. Amestecați-le într-un blender cu apă și gheață pentru un perfect post-antrenament treatment.

Similarly, can use lapte degresat în locul unui supliment de protein – 24 uncii (3 cani) oferă 25 grams of protein, 35 grams of carbohydrateți și or doză generoasă de leucină lacks developă mușchi.

Pentru bărbații care aleargă, ridică sau fac sport câteva ore pe săptămână, nu s-a demonstrat că o combinație post-antrenament de carbohidrați și proteine ​​funcționează mai bine decât oricare alta.

Give, dacă sunteți a sportiv serious care is antrenează greu plague or ora în fiecare zi, cele mai bune rezultate vor veni cu a report of carbohydrateți și protein care this cel puțin doi la unu, au arătat unele cercetări. Două suplimente special formulate pentru a atinge aceste raporturi sunt Gatorade G Series Pro 03 I will recover (pentru alergători, sportivi de elită și aspiranți la sportivi profesioniști) și Biotest’s Surge Recovery (pentru ridicători serioși).

În timpul zilei, amatorii de fitness erau cu adevărat în beneficiul luminii solare: Charles Atlas, from example, even băi de soare zilnice în celebrity sale program de tensiune dinamică.

Astăzi, știința începe să-și dea seama ce au înțeles intuitiv culturist din vechea școală: Vitamin D, creată de corpultău prince expunere directă la soare fără protecție solară, are a important role in muscular function.

Nimeni nu poate spune cu certitudine dacă vitamin D mărește performanța la bărbați sănătoși, în formă; cele mai puternice cercetări implicate doar cei foarte tineri și cei foarte bătrâni. Give oferi corpului tău mai mult D (principal și / sau will expose the soare) nu poate face rău și ar putea foarte bine să te ajute să devii mai puternic și să eviți rănirea.

Cercetătorii de la Universitatea din Wyoming spun că majoritatea oamenilor beneficiază de un supliment de 1,000 până la 2,000 de unități internaționale (IU) of vitamin D în fiecare zi.

Nu ridicați antrenamentul pentru greutate nu provoacă dehydratare; la urma urmei, elevatorii tind să lucreze în sălile de sport cu aer condiționat. Dar dacă sunteți dehydrates înainte de o sesiune de ridicare, ați putea face mai multe rău decât bine.

Un studiu din 2008 publicat în Journal of Applied Physiology confirmă că este că este substanțial deshidratat și deshidratat în termeni de stress, inclusiv cortizol, reducând cantitatea de testosteron, constructor muscular al corpului.